Om Trille

Trille er indbegrebet af en racetypisk labrador, og er sund på alle områder – fri for både HD, AD, CNM, EIC og PRA samt er øjenlyst uden anmærkninger.
Hun har et væld af flotte resultater på både markprøver, WT, vildtspor og udstilling.

Hun har vundet Region Nordsjællands Dualpokal 2010 og 2011. I 2011 blev den vundet med 4. vinder på markprøve C og 1. vinder med Excellent i brugshundeklassen på skue.

Hun har desuden labradorens fantastiske temperament – venlig, nervefast og rolig. Hun er altid en fornøjelse at have med i byen og den dejligste kammerat hjemme.
Hun gennemførte DKKs mentaltest i 2010 med et rigtig godt resultat.

Trille er let dresserbar og yderst samarbejdsvillig. Hun arbejder med stor koncentration og ro, god fart og stil. Hun er meget lydig på dirigering, og kan tåle adskillige stopfløjt uden at ”brænde sammen”.

Hos os bruges hun på markprøve A, B og C, Working Test og vildtspor, og er i jagtsæsonen ude på større og mindre jagter og opsamlinger stort set hver uge.

Trille er siden 2011 startet i vinderklasse på markprøve A, B, C samt Working Tests. Hun har i skrivende stund opnået præmieringer på B- og C-prøve og officiel WT. Trille deltog på Retrievermesterskabet 2011, hvor hun gennemførte med 59 points og i 2012, hvor hun desværre røg ud på en af posterne, men ellers med meget flotte points.

Vi er for nylig begyndt at træne Trille i vildtspor, og har foreløbig deltaget på en enkelt 400m/3t schweissprøve med en 2. præmie og en fin kritik som resultat. Hun har en mormor og tre kuldsøskende, der er svenske vildtsporchampions, så anlægget for sporarbejdet ligger i hendes linjer.

Eksteriørmæssigt er Trille beskrevet som en sort tæve af middelstor type med en kraftig pels, feminin med sødt hoved og udtryk, god øjenfarve, korrekt bid, god hals, anelse blød overlinje, krop af tilstrækkelig dybde, kunne have lidt mere forbryst, gode benstammer, stejl overarm, velvinklet bag, gode bevægelser, sødt temperement. Hun har opnået at blive 2. vinder med excellent på officiel udstilling.

Trilles sundhedsstatus og resultater kan ses her på hjemmesiden under menupunktet Trille. For resultatet af hendes mentaltest henvises til www.hundeweb.dk.

Brown Hunt's Panic - Trille, 5 år Foto: Pernille Lillevang